Interesse om lid te worden ?

Tots Keerbergen biedt badminton aan voor zowel jeugd (vanaf 6 jaar) als volwassenen, zowel op recreatieve als op competitieve wijze.

Indien je interesse hebt om bij Tots Keerbergen te komen spelen, kan je op één van de speeluren gewoon komen opdagen en meedoen.  Je moet je wel even aanmelden als kandidaat-lid.  Op donderdagavond is er hiervoor een gastenboek voorzien.  De aanmelding is alleen nodig om in orde te zijn met de verzekering, maar houdt verder geen enkele verplichting in.

Om te proberen hoef je zelf niet veel te voorzien: sportkledij en schoenen met kleurvaste zolen volstaan om mee te kunnen doen.  Een racket kan je wel lenen van de club en shuttles worden sowieso door de club voorzien.

Je kan tot drie keer komen proberen (zonder verdere verplichtingen), daarna kan je beslissen om lid te worden van de club.

Lid worden

Inschrijven bij Tots Keerbergen doe je als volgt:

  1. Vraag een inschrijvingsformulier aan een verantwoordelijke van de club, of download dit zelf hier:
  2. Vul het inschrijvingsformulier in, onderteken het en bezorg het aan een verantwoordelijke van de club.  Je mag het ook scannen en emailen naar de secretaris: secretaris [at] tots.be
  3. Betaal het lidgeld via overschrijving, zoals hier aangegeven.

Jeugdspelers

Tots Keerbergen heeft een verzorgde jeugdwerking.  Ervaren trainers zorgen voor een juiste begeleiding en er zijn voldoende zaaluren gereserveerd.

  • Jeugd van de lagere school traint op woensdagen van 16h tot 17h30.
  • Jeugd van de middelbare school traint op woensdagen van 17h30 tot 19h30.
  • Een selectie van gemotiveerde en getalenteerde spelers traint nog op extra uren.

Recreanten

Badminton is ook een ideale recreatieve sport. Je speelt met en tegen verschillende mensen en je beleeft veel plezier terwijl je toch aan je conditie (en slanke lijn) werkt. Zweten zonder het te weten, durven we dat te noemen.

Recreanten spelen bij Tots Keerbergen op donderdagavond van 19h30 tot 23h.  Indien je komt proberen, ligt er een gastenboek klaar waar je je kan inschrijven voor de avond.  De eerste keren zal iemand van de club je wel opvangen en je laten spelen.