Voorstelling nieuw bestuur

afbeelding van TotsWebmaster

Beste Totser,

Misschien heb je het zien aankomen of misschien niet, maar vanaf heden zal het bestuur van jouw club er geheel anders uitzien. In de laatste maanden zijn er enkele veranderingen gebeurd in het huidig bestuur. Bovendien werd er aangegeven dat het misschien tijd is voor een wissel van bevoegdheden door anderen die hiervoor interesse hebben.

Hieronder stellen wij graag het nieuw bestuur voor, hun bevoegdheden zullen vanaf vandaag ingaan.

  • Sander Van den Eijnde als voorzitter.
  • Camille De Raedemaeker als secretaris.
  • Leni van Kerckhoven als penningmeester.
  • Jonas Eraly blijft competitieverantwoordelijke.
  • Sarah Slembrouck verzorgt de communicatie.
  • Tim Robeyns als ondersteunende bestuurder.
  • Ed Van den Eijnde als ondersteunende bestuurder.

Een tijd geleden heeft Bjorn besloten om zijn functie neer te leggen. De huidige/resterende bestuurders (Luc, Philip en Mieke) blijven al dan niet ontslagnemend bestuurder tot op de algemene vergadering van januari 2019 waar dit allemaal kan worden bekrachtigd of niet. Wij willen graag deze mensen die de afgelopen jaren hebben gewerkt voor de club van harte bedanken voor hun inzet. 

Wijzelf, de nieuwe ploeg, willen alles doen om een goede werking van Tots Keerbergen te blijven garanderen en op te tillen naar een toonaangevende club. Wij geloven dat we kunnen rekenen op jullie steun, input en inspiratie. Op korte termijn zijn er geen grote veranderingen op til. Wens je graag op de hoogte te blijven, kan je terecht op de website of andere sociale media van de club.

Voor alle vragen, aarzel niet om Sander of Camille aan te spreken.

Namens het nieuw bestuur,

Met sportieve groeten,

Sander, Camille, Leni, Jonas, Sarah, Ed en Tim.