Over Ons

De naam Tots Keerbergen kent zijn oorsprong in het Mechels dialectwoord voor een dennenappel: een tots. Deze vorm lijkt op een badmintonshuttle en is het symbool van de zeer groene gemeente Keerbergen.

Ontstaan

Badmintonclub Tots Keerbergen kent het ontstaan op 15 januari 1985, enkele jaren na de bouw van de gemeentelijke sporthal van Keerbergen. Het is hiermee de oudste en grootste badmintonclub in Keerbergen.

Tots Keerbergen brengt mensen van elke leeftijd samen om onze passie voor badminton te beoefenen, uit te dragen, maar vooral te beleven in de juiste omkadering op zowel competitief als recreatief niveau, op als naast het veld.

Om de spelers van Tots Keerbergen en totaalpakket van badmintonervaring aan te bieden, is de club sinds ruime tijd lid van de overkoepelende badmintonfederatie: Badminton Vlaanderen en haar provinciale afdeling ‘VVBBC’ (Vlaams-Brabantse Badminton Clubs). 

Deze belangrijke aansluiting laat toe dat Tots-leden de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan competities en tornooien. Daarnaast zijn ze automatisch verzekerd door de polis aangesloten door Badminton Vlaanderen.

Bestuur

Sander van den Eijnde
Voorzitter
voorzitter@tots.be

Camille De Raedemaeker
Bestuurder
secretaris@tots.be

Ed Van den Eijnde
Recreantenverantwoordelijke
ed@tots.be

Leni van Kerckhoven
Penningmeester
penningmeester@tots.be

Jonas Eraly
Competitieverantwoordelijke
competitie@tots.be

Sarah Slembrouck
Communicatiecoördinator
communicatie@tots.be

Vacature open!
Jeugdverantwoordelijke
jeugd@tots.be