Recreanten

Badmintonclub Tots Keerbergen werkt actief aan een uitgebreid aanbod voor recreanten.

Wat zijn recreanten?

Recreanten zijn badmintonners die niet competitief spelen in georganiseerde competitie en/of officiële tornooien. Indien ze dit wel doen, betalen ze een extra premie aan de badmintonclub en Badminton Vlaanderen (= de federatie).

Badmintonclub Tots Keerbergen wil inspelen op de aparte wensen van de recreative badmintonner. We proberen een uitgebreid aanbod te geven aan de club zoals de 'Start to Badminton' voor nieuwe recreatieve leden. Dit twee keer per jaar. Huidige recreanten mogen hier uiteraard vrijblijvend en gratis aan meedoen.

Indien recreanten hun badmintonskills naar een hoger niveau willen tillen, kunnen zij ook uiteraard aansluiten bij de competitietrainingen die de club voorziet voor haar competitiespelers. Hiervoor vraagt de club een extra bijdrage. Voor meer info of inschrijvingen, stuur een mailtje naar Jonas (competitie@tots.be).

Daarnaast zijn er in Vlaanderen regelmatig recreantenontmoetingen (= niet-officiële tornooien) waar recreanten aan kunnen meedoen. Hier vinden jullie de kalender.

Voor meer informatie of vragen, kan men altijd terecht bij de Tots recreantenverantwoordelijke: Ed (ed@tots.be).